Manikyr göteborg backaplan


manikyr göteborg backaplan

var ordentligt arg och det såg dom. Eftersom det stod 400 kr för fransk manikyr när jag bokade så sa jag det men det förstod hon såklart inte så då sa jag att det var ok med 430. Men det var inte förrän jag sa att jag ville ha fransk manikyr gellack som hon blev otrevlig. Jag ville ju vara trevlig så att hon skulle göra ett bra jobb. Efter det blev hon tyst. Jag kände mig väldigt illa till mods, men visste inte vad jag skulle säga.

Vi utför allt från Akryl, Gelé, Klassisk Manikyr och Spa Pedikyr. Men då kunde jag inte va tyst längre och sa argt alltså jag förstår inte riktigt vad som är ditt problem?! Hon sa inget mer och det kändes som hon fjäskade lite. Sen började hon diskutera något med en annan tjej och det lät som dom härmade mig på sitt språk och skrattade och sen vände hon sig till mig och sa att jag skulle betala 430.

manikyr göteborg backaplan

Princessnail är en del av asianails AB, är nagelvårdsspecialisten, som är Göteborgs snabbast växande inom branschen. Jo, jag var så jävla arg att hela jag skakade! När jag kom till kassan hade jag förberett mig på vad jag skulle säga för att slippa betala dom där extra 30 kr som dom försökte lura mig på, men då sa tjejen i kassan Det kostar 400 kr, inte 430 kr utan att jag. Salongen som har nöjd-kund-garanti svarade att dom aldrig har haft kunder som velat ha pengarna tillbaka och erbjöd mig att fila till naglarna om formen var dålig. Vad ska det betyda liksom? Först låtsades hon att hon inte förstod och när jag förklarade att jag ville ha vita tippar så blev hon sur och svor lågmält på sitt språk. När hon började måla tipparna vita så målade hon mer än halva nageln vit och då sa jag vänligt att jag tyckte det blev lite för mycket vitt och då förklarade hon att hon skulle ta bort det sen. Nu var jag säker på att detta var illa menat mot mig och jag fick lust att ställa mig upp och gå därifrån, så där ville jag inte bli behandlad.

Princessnail, Göteborg, Backplan coop-huset Bokadirekt
Varning för Princess Nails på Backaplan!

Manowar göteborg recensioner, Flyg östersund göteborg landvetter, Folkuniversitet göteborg kontakt,


Sitemap