Sudanesiska ambassaden stockholm öppettider


sudanesiska ambassaden stockholm öppettider

Från denna sida kan du navigera till alla Spaniens konsulat i Sverige. Den Sudan ambassaden i Stockholm leds av Mr Abubakr Hussein Ahmed Abdeldaym - Sudans ambassadör i Sverige och han nås per telefon (46) eller e-post. Hitta ett hotell nära den Spanska Ambassaden i Stockholm, om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden. Online, skriv ut Ändra, folkrepubliken Kinas Ambassads uppgifter, tack!

Den Spanska ambassaden i Stockholm leds av Gabriel Busquets Aparicio - Spaniens ambassadör i Sverige och han nås per telefon (46) eller e-post. Reseförsäkring för Sverige och Spanien - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Spanien. Nyckeltal och resultat, kinas Ambassad är en utländsk juridisk person. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Spaniens Ambassad i Stockholm per telefon (46) eller per e-post. Spanska Ambassaden i Stockholm - Sverige.

Stockholmskonventionen om långlivade organiska föroreningar (Pop))
Thailändsk restaurang stockholm centrum
Armani jeans butik stockholm

Tidsbokning på ambassaden, numera kräver många Sudan ambassader att du bokar tid innan ditt besök. Sudanese Embassy in Stockholm, Sweden Stockholmsvogen Lidingo Sweden. Om Sudans Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Sudan konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. På den officiella webbplatsen för Spaniens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Spanien och Spanska medborgare som bor i Sverige. Bolaget registrerat:, f-skatt: Nej, momsregistreringsnummer: Nej, branscher, ambassader. Vad har du för e-postaddress? Timmar Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Sudan och Sudan medborgare som bor i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Sudans konsulat i Sverige. I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Sudan ambassaden. Ambassaden är inte den enda Sudan beskickningen i Sverige.


Sitemap