Mysig bar jag i gamla stan


mysig bar jag i gamla stan

Katten verkar välnärd men är hungrig. Hon saknar halsband och är uthungrad varje gång hon kommer. Therese Fransson, Såg en påkörd katt på E4:an mellan Knivsta och Uppsala norrgående riktning idag, 9/8. Katten inlämnad till Ultuna djursjukhus där den kremeras. Katten hade ingen ID-märkning. Tror att hon försvunnit hemifrån nyligen då hon såg ut att vara vid god hälsa. Känner du igen den eller vet vem ägaren är? Liten svart honkatt med stor mage sågs vid ett tillfälle i slutet av mars i år, vid Linrepvägen i Valsätra. Jag tror att det är en honkatt eller kanske en kastrerad hankatt.

Stockholm barcelona helg, Restaurang malmö vinbar, Bar warframe, Hotell diplomat stockholm bar,

Han är död person uppsala Id-märkt men finns ingen ägare registrerad. Jag har hittat en rätt så tam katthona, troligen en kattumge. Katten är ej tatuerad i örat. Lena/mussesvanner, känner du igen denna katt? Fanns inget halsband eller märkning i örat!

Ett liv p g r Tips - Tyskland - Danmark - Polen - Europa Trettonbarnsmamman En till Tailsweep Bloggar Min guide fr n Tulum - Valerie Aflalo

T-bar i lund, Flygtid från stockholm till barcelona, Jag är uttråkad vad gör jag, Kikare barn rosa,


Sitemap