Boka bubbelpool uppsala


boka bubbelpool uppsala

pool bastu, boka in en stund lyx i vardagen! Minovera prova på relax (Bokas via telefon)Kom en grupp, njut,koppla av och umgås en stund hos oss(minsta antal per malmö medeltemperatur april toronto 4 stycken)Bubbelbad och bastu tillsammans med två olika prova på behandlingar a 15 min per behandling. Härifrån kan du besöka. 1h,45 min.1595kr/ 2 pers, relaxpaketet LYX FÖR 2 pers (Bokas via telefon börja med en skön stund i vårt relaxrum med bubbelbad bastu 1 timme, avsluta med 30 min spamassage 30 min ansiktsbehandling alternativt 60 min spamassage eller ansiktsbehandling. Uppsala har en historia få förunnat andra svenska städer. Minovera topp till tå, ansikte Rengöring, peeling, massage, mask, frans- brynfärgning samt brynplock. De satsar mycket på sina råvaror och menyn är fylld av färsk fisk, skaldjur, bär, svamp och produkter från närliggande gårdar. Hotellet som öppna 2001 är fräscht och trevligt, med många alternativ både när det kommer till boende, mat och konferens. Barn är välkomna i sällskap av sina föräldrar! Om så önskas kan en spamassage bytas till ansiktsvård.boka bubbelpool uppsala

Boka in en stund av återhämtning för dig som hotellgäst eller abonnera för större sällskap. Vi erbjuder en härligt varm och avslappnande bubbelpool och en ännu varmare bastu, båda med garanterad avskildhet.

Här kan man hitta allt från stora tigerräkor till kötträtter, det finns något spännande och inspirerande för alla smaklökar. En konferens med en historisk fläkt. Boka då till en extra halvtimme!

Hotel Uppsala2., spara / dela med dig. Vi har en relaxavdelning med gym och bastu. Konferens i Uppsala boende, när du bokar konferens i Uppsala finns det massor av valmöjligheter när det kommer till boendet. Här finns även 13 ljusa möteslokaler för upp till 190 personer samt fritt wifi. Boka redan idag via vår hemsida eller kontakta oss för mer information, förslag och bokning för eran konferens i Uppsala! Med tanke på stadens historia finns det mycket rundvandringar, slott, fornminne, kyrkor, trädgårdar och. Samtliga rum är utrustade med Hästen sängar och trådlöst bredband. Barnpriser: Barn under 12 år halva priset av ordinarie. Vid bokning av spa-paket medtag egna badkläder. Närheten till Stockholm gör det enkelt att ta sig från. Jay Fus The Amasian Steakhouse är också beläget i Rådhuset i Uppsala mitt på Stortorget.

Hyra lokal uppsala barnkalas
Yumi lashes uppsala


Sitemap