Örebro katthem facebook


örebro katthem facebook

tillsammans tar ni er vägen fram till ömsesidig tillit. Ärendet är polisanmält och bilder på katterna kommer senare. Du får känna en ny slags stolt glädje över varje litet framsteg katten gör! Okej med att katten "är som den är" och att den inte vill att du klappar. Du får mycket stöttning och du binder inte upp dig för en massa år framöver. Varje katt som kommer in till oss berör våra hjärtan med sin unika personlighet och har sin alldeles egna plats i en hjärtevrå. Det var som om hon ville ge mig så mycket spinn hon kunde medan tid fanns. En vanlig fördom med att adoptera från ett katthem är just att man tror att man får en "trasig" katt. Jo då men inte på det här sättet! Följden blir att någon kanske akut måste hysa in dessa nya dumpade katter på mindre praktiska sätt och det kan leda till många jobbiga omflyttningar för en redan stressad och olycklig katt. Du har helst minst en katt som funkar med andra katter och som kan "visa vägen till trygghet".

Vi adopterar inte ut sjuka katter, de sjuka katter som kommer in till oss vårdas tills de är friska och adopteras ut först. Japp, jag (Elin) är en långrandig skribent. Vill man utöka med en solskenshistoria är man alltid välkommen att maila den till (som Fancias matte gjort) eller lägga in den själv i gruppen "Vi som adopterat katthemskatter" där katter från alla katthem är välkomna att visas upp. Alltför många hemlösa katter väntar på hjälp och katthemmen är alltför få, och alldeles för fulla.

In i det sista. De få som lider av kroniska sjukdomar som t ex tandsjukdomen forl får en klausul i kontraktet där vi står för kattens vård i resten av dess liv så att dessa katter också får en chans till ett hem på samma villkor som friska katter. Vi skapade en grupp här. Du får: Låna en katt att utvecklas tillsammans med; Du och katten lär er läsa varandras kroppsspråk på en helt annan nivå, du får lära dig interagera med katten på ett annorlunda sätt. Det är inte sant.


Sitemap