Gallerian stockholm affärer


gallerian stockholm affärer

synd om vår miljöminister för ha har en del problem att ta hand. De flesta vårdtagare klagar över att personalen knappt hinner innanför deras dörr förrän de är ute igen. Hälsobrunnen Nu är jag hemma igen efter utflykten till Bergslagen och där belägna Loka Brunn.

Bortom retro stockholm drottninggatan övettider, Julmarknad stockholm 2017, Vietnamesisk restaurang vasastan stockholm,

Jag tycker det är ett trevligt ställe och om ingenting annat passar så kan man göra ett besök och titta på de fina blomsterabatterna som finns varje. Det är nyttigt för en åldrande hjärna som får stimulans. Nu får t o m en kung gifta sig med en vanlig flicka om han blir kär i en sådan. Stjärnorna gnistra och glimma. Gåsen skall fyllas med äpplen och katrinplommon och det tar lång tid att steka den i ugnen. Någon större fara är det inte och och om två timmar skall Elena och jag fira Nyår utan större åthävor. Det brukade bli brännvin som gjorde patienten asfull men inte smärtfri. 22/.

Vi kan ju inte gärna gå tilbaka till hästskjutsarnas tid, men det kanske skulle vara bra för klimatet om bilarna drevs med elektricitet. Jag fick både eftermiddagskaffe och middag så det blev ingen disk den här dagen. Resenärerna är sysselsatta med sina laptopar  eller mobiltelefoner.


Sitemap