Helsingborg-magnus stenbock rotaryklubb


helsingborg-magnus stenbock rotaryklubb

Södra. En man med så många strängar på sin lyra. Kära Claes det skulle jag göra utan att du ber mig och jag skriver ingen biografi den kan man läsa i tidningarna utan jag skriver om personligheten Claes. För mig är Claes en enorm inspiratör. Vi håller som bäst på att samla in intresse så det kommer en beställning om ca en vecka. Öka andelen gåvor, vid besök i klubbarna har frågan ofta ställts: Hur lämnar jag stöd till Rotarys U-fond genom direkta bidrag och donationer? Mottagaren blir glad och U-fonden får möjlighet att ge stöd åt projekt någonstans i världen, där behovet är stort. Jag personligen kan inte sluta imponeras av hans drivkraft och hans samhällsengagemang, hans hunger på nya upptäckter, nya yrken och nya projekt. För mig är du en sann förebild och jag och alla medlemmarna i Magnus. Välkommen med Din beställning!

Helsingborg-magnus stenbock rotaryklubb
helsingborg-magnus stenbock rotaryklubb

Södra stenbocksgatan 79 helsingborg, Helsingborg arena mellersta stenbocksgatan 14,

Listan är lång på vad Claes har åstadkommit, och när jag läser hans biografi som han handskrivet till mig personligen kan jag inte sluta förundras över så mycket han har hunnit med. Transportbidrag tandläkarutrustning till Mozambique / Rotary Landskrona-Citadell. Stockholm-Spånga Rotaryklubb är bäst i landet helt fantastiskt tusen och åter tusen tack! Jag skriver direkt till dig Claes Landin. Förnamn, efternamn, födelsenamn/flicknamn, var? Tusen tack alla Rotarianer Ert stöd kommer att förvaltas på bästa sätt genom bidrag till projekt i syfte att ge hjälp till självhjälp för medmänniskor i vår omvärld som så väl behöver vårt stöd. Intresset har varit överväldigande och bidragit till många kontakter med landets klubbpresidenter, sekreterare liksom enskilda Rotarianer. Ett speciellt stort, tACK till medlemmarna i, stockholm- Spånga Rotaryklubb, som per medlem bidragit med 335:40 kronor och. Upprustning av nedgånget sjukhus, Timisvara, Rumänien / Rotary Stockholm-Brommaplan. Några tillfällen per år byter vi lunchen mot ett kvällsmöte eller vår populära After Work. Hungrig på nya äventyr och nya projekt. Helsingborg-Magnus, stenbock, demonstrationsanläggning la Candela, Colombia. .

Kaffeverket Snickarbacken 7 Café Norrmalm/Cityhelsingborg-magnus stenbock rotaryklubb


Sitemap