Odd fellow lund hyra lokal


odd fellow lund hyra lokal

konferens, fest, teater, konsert, mässa 3300 Stadsbiblioteket, Atriumgården Adress: S:t Petri Kyrkogata. Vid servering vid bordet krävs det fler. Ett återkommande problem då personal från en cateringfirma används, är att denna lämnar Logen mitt under festen då maten är avklarad och lämnar disk och service åt den personal vi ordnar och som då är kvar. Sedan struntar man i att boka av om festen skulle bli inställd. Vill man att en fest ska flyta smärtfritt är en förutsättning att det finns tillräckligt med folk som sköter servicen. Lokalen går att hyra också dagen efter festen under dagtid för presentöppning, brunch och återsamling av gästerna. 180 x 75, (för 6 personer). I det lilla på väggen finns säkringarna till Logen. Det drar då ut på tiden och lusten för fortsatt festande efter maten kan vara begränsad.

Det finns inga ugnar för uppvärmning eller varmhållning av medhavd mat. Om någon annan under dessa 2 veckor vill hyra lokalen, måste man bestämma sig omgående. Över 50 personer: Lördagar: 1800 kr, övriga veckodagar: 1500. Säg till i förväg.

Lund diabetes center, Budget och skuldrådgivning lund, Lund köpenhamn månadskort,

I början på slingan finns en en kontakt där man reglerar vilken form av ljus man vill. Likaså plastfolie för att täcka över överbliven mat. Duken fick ersättas med en ny vilket fick bekostas av hyresgästen. Då det gäller stora fester hyr vi i normalfallet bara ut lokalen. Önskar ni tömma den senare tillkommer en avgift.000. Borden Dukar (papper eller tyg) måste finnas hela kvällen på alla de bord som används. Duken kontrolleras efter varje uthyrning. Våra medlemmar har möjlighet att för privata fester hyra lokalerna för halva det ordinarie priset. Den är placerad på väggen i hallen i bostadshuset och i händelse av att den skulle behövas är det bara att hämta den.odd fellow lund hyra lokal

Ingång via trappa i porten, 3 vån, eller via hiss inne på gården till höger. Odd, fellowhuset - Sök i vårt rikstäckande register efter en konferens eller festlokal. Prov att kontakta Odd Fellow logen i Lund. Ligger precis vid järnvägsstationen och han som har hand om cateringen är bra/trevlig och billig! När vi hade en fest där fick vi hålla på till.00 och man ordnar själv tårta, dricka etc.


Sitemap