Göteborgsvarvet seedningslopp växjö


göteborgsvarvet seedningslopp växjö

hamna i grupp. Erbjudandet gäller 200 startplatser. Men den känns inte speciellt jobbig med vetskapen om att det inte är så långt kvar till mål. Rent allmänt så tycker jag att det är en bra bana. Om det inte blåser för mycket vill säga! Banan går två varv runt Växjösjön. Hämta gärna ut din nummerlapp, tidtagningschip och säkerhetsnålar i god tid innan start. Anmäl idag för endast 195 kr (ordinarie pris 500 kr). Annars är banan relativt flack och den bjuder på ett antal lätta utförslut - men även på en och annan utmanande uppförsbacke. .

I dag när vi skulle provspringa den, hade vi i alla fall bestämt oss för att inte köra på för hårt. Då blir mitt främsta mål att göra en tid som är bättre än den jag/vi gjorde i dag. Designed by, weConnect. Vi vill ändå rekkomendera Er att springa något Seedningslopp på annan ort och att springa Göteborgsvarvet ger en härlig löpupplevelse. Ungefär 1 km är grus, resten asfalt och löparbana. Och som sagt - vi tog det lilla lugna på turen och kom i mål nån sekund över den tid som troligtvis låtit mig avancera från min nuvarande förmodade startgrupp (10) till gruppen före.

göteborgsvarvet seedningslopp växjö

Därefter kostar det 375. Tror att banan kan upplevas som ganska snabb dessutom. . Banan, anmälan, till och med 3 september kostar anmälan 275. Du avgör själv var i startfältet du startar. Spring 21 km där 200 000 i publiken peppar dig hela vägen från start till mål. Pulsklockorna ställdes in på zon 3 (max 149 ta bort gammal målad tapet bpm för min del) och sen sprang vi iväg i solskenet. . Som vanligt med hög puls för min del till en början men efter.5 kilometer hittade pulsen rätt.

Är inget matematiskt geni så jag reserverar mig för eventuella felberäkningar. Vi startade precis utanför entrén till idrottsplatsen och avslutade den med att springa runt fotbollsplanen där inne tills vi nådde 10 kilometer. Om det hade varit Seedningsloppet som vi sprang i dag vill säga. Anmälan på webben stänger den 13 september. . Ta chansen och gör din bästa tid på milen! Men helst av allt vill jag få en tid som gör att jag hamnar i en startgrupp före Volvo och VG-regionen.

Miljögrupper göteborgsvarvet
Billiga flyg från stockholm till växjö
Gör idag göteborgsvarvet


Sitemap