Borgholm restaurang brinner


borgholm restaurang brinner

alkoholdrycker. Läs mer om att beställa. Branden lunds järnvägsstation adress är enligt räddningstjänsten omfattande. Det bekräftas av Henric Oscarsson på Ölands räddningstjänst. Man tror sig veta att den började i köksavdelningen, säger han.

Polis och räddningstjänst uppmanar de 20-30 personer som står runt omkring att backa undan för att de ska kunna sätta upp en ny avspärrning bakom den gamla eftersom röken nu sprider sig ännu mer. Larmade halv sex, larmet om branden kom strax efter klockan halv sex på morgonen och en och en halv timme senare var den fortfarande inte under kontroll. Rökutvecklingen var så kraftig att alla som bor i närheten uppmanades att hålla dörrar och fönster stängda, rapporterar Sveriges Radio Kalmar.

Om en dryck inte finns i en butik nära dig så kan du göra en beställning. För inköp och besök på denna webbplats måste du vara 20 år eller äldre. Det är en totalskada på huvudbyggnaden, fortsätter han. Vi får se hur resultatet blir med grävmaskinen och rivningen här nu innan vi drar ner på folk. Klara artister förutom In Flames är Danko Jones CAN, Graveyard SE, Bullet For My Vallentine UK, Raised Fist SE och Comeback Kid CAN.

Borgholm restaurang brinner
borgholm restaurang brinner

Thailändsk restaurang stockholm centrum


Sitemap