Medarbetare ey helsingborg


medarbetare ey helsingborg

nyanställer Tranås Resebyrå expanderar och rekryterar tre ytterligare anställda. I helgen är det vernissage på hennes utställning som äger rum på Eriksbergs museum i samband med Konstrakan. Tf chefen blir ny socialchef Sara Erlingson blir ny socialchef i Tranås kommun. Inbrott och översvämning På måndagsmorgonen upptäcktes det att någon brutit sig in i Ängarydsskolan under helgen. Just nu pågår sökandet efter ett utsläpp i Tranås. Epok i graven när anrik kiosk stängs Den sista november stänger Tranås sista kiosk, om man bortser från Pressbyrån. Från lägenheten har stulits diverse guldsmycken samt 5 000 kronor i kontanter. Det innebär att Tranås Energi övertar kontrakten med underleverantörer och konsulter. Sängrökning orsak till brand Vid.30-tiden i dag, buss från hamburg till malmö fredag, larmades räddningstjänsten till Tranåskvarnsgatan.

Tranåsföretag får världspris Tranåsföretaget Materia prisas för två av sina produkter. Det var i samband med att ambulanspersonal skulle hämta en skadad man i 30-årsåldern som mannen blev våldsam. Han avled 24 oktober i en ålder av.

Landshövding Helena Jonsson är celeber gäst när nationaldagsfirande firas i Tärenäsparken. Hon kom i samspråk med sin tidigare pojkvän, som är i 30-årsåldern. Man anhölls efter omfattande skadegörelse En man född 1993 hemmahörande i Tranås greps och anhölls vid.20-tiden i morse, fredag. Och när taif vinner är naturligtvis tranåspubliken i Bredstorpshallen extra glada. Elevernas arbete ger hjälp till Kenya I textilslöjdsalen i Ängarydsskolan packas det ner barnkläder och gosedjur i lådor. I dag, måndag annandag påsk, kl 16 kommer en ceremoni att högtidliga namnbytet vid Torget i Tranås. Försvarsministern besökte Tranås och Strömsholmen Ett mycket positivt besök.


Sitemap