Blästring helsingborg


blästring helsingborg

sen kom grabbarna med Nisse i spetsen. Ventilationsruta med motor plockades. Det hela kunde tyvärr inte avslutas.

Vi renoverar era cabst llningar. Bl string, lackering samt uppgradering och svarvning av bussningar, nya spiklister. Vi tar b de amerikanska och. S ker du Byggnadsf retag Snickeri.

Det är många bilder som skall hitta sin plats då jag ju som bekant fått tillbaka hela mitt bildmaterial ifrån demonteringen av bilen. 090714 "Nisse" levererar karossvaggan. Så himla roligt och lärt sig en del som vanligt. Det skall tilläggas att jag haft nytta av min hylsa vid ett flertal tillfällen. 111216 Var på Diamantkrom i Malmö för att hämta Gul-Zink. Demontering Instrumentbräda 120703 Ramens tillverknings datum etc. Dock går den inte ända in och det fattas en cm för att jag skall få i bultarna till mellan /bärlageret.


Sitemap