Universitet göteborg ekonomi


universitet göteborg ekonomi

varit enkelt att hitta både extra- och sommarjobb inom mitt område. Att vara omringad av så många drivna studenter och duktiga föreläsare hela tiden gör att man blir oerhört motiverad själv! Kan jag läsa utomlands under min studietid? Här hittar du forskning och utbildning med globala perspektiv och fokus på hållbar samhällsutveckling. Betygskravet är lägst godkänt. Andra yrken är till exempel miljöekonom, omvärldsanalytiker, hälsoekonom, skatteekonom och forskare. Fler nyheter, lediga anställningar. Måndagen den 2/9 2019 är den första dagen.

universitet göteborg ekonomi

Vi ansvarar också för två masterprogram inom innovation samt entreprenörskap. Kan jag byta över från annan högskola till Handelshögskolan? Kan jag tillgodoräkna mig kurser som jag har läst tidigare? Tel:, viceprefekt (innovation och entreprenörskap sven Lindmark. De som är antagna får information om detta per mail i samband med antagningen. "Jag tycker att studiemiljön på Handels är fantastisk. Våra kurser på grundnivå ges dels som fristående kurser och ingår även i flera programutbildningar: Europaprogrammet, Samhällsvetenskapligt Miljövetarprogrammet, Lärarprogrammet, Logistikprogrammet och Geografiprogrammen. . Dessa är ekonomisk historia, innovation, anders Lundstedt toyota entreprenörskap och management av intellektuella tillgångar, samt kulturgeografi.

Nk sushi göteborg öppettider, Göteborg kvällsbuffe, Honda motorcykel göteborg,


Sitemap