Italiensk restaurang göteborg centrum


italiensk restaurang göteborg centrum

à la carten eller fråga efter förslag på en hel bistro-meny. Krämig risotto, smaksatt med parmesan och vitt vin, eller en vitlöksdoftande pasta vongole, kan göra nästan vem som helst saligt tårögd. I nybyggda lokaler hittar du denna familjära och italien-influerade restaurang. Fast egentligen är det ju inte riktigt rätt att prata om Italien som ett enhetligt matland.italiensk restaurang göteborg centrum

Italienska restauranger i, göteborg, Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i, göteborg och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Bra italienska restauranger Göteborg 34 restauranger matchar dina kriterier Mammas heliga pasta, gamle Tonys smarriga pizza, den hemliga ingrediensen i Annas risotto, en krämig panna cotta för glada dagar. Det italienska köket har något unikt som berör oss och berättar om familjetraditioner.

Stora teatern göteborg program 2018, Åf göteborg jobb,

Enoteca har en syster på andra sidan stan. I nyrenoverade lokaler mitt på Mariaplan hittar du en lättsam och passionerad italienare. Guide, uppdaterad, det italienska köket, med sin förkärlek till utvalda råvaror och enkla, rena smaker, är lätt att förälska sig. Här i Gamlestan kan man njuta av passionerat tillagade rätter av hög kvalietet, och till maten finns det ett helt gäng riktigt trevliga viner. Kom gärna med tips till om du vet någon bra italiensk restaurang i Göteborg som vi har missat. Också bardisken i mörkgrön marmor bjuder in till trevliga stunder för både mat och vin. På den stora uteserveringen kan du njuta av solgasset dagen lång. Kortfattat kan man säga att mitt kök är helt enkelt jag - Pietro Fioriniello. Skatter och avgifter ingår inte i erbjudandet. Vill du köra italienskt hemma eller på festen, löser stället även catering.


Sitemap