Vandrarhem allinge på bornholm


vandrarhem allinge på bornholm

feriehuse for 4-6 personer. Senere på dagen skal vi opleve Dueodde med Danmarks fineste og hvideste sandstrand. Herefter kører vi igennem Slotslyngen til det lille fiskerleje og stenbrudsbyen, Vang. Havudsigt og lækker indretning. Beliggende i det lille hyggelige fiskerleje Tejn-Sandkås, lidt syd for Allinge. Nyrenoveret 4-stjernet hotel med kæmpe spaområde.

Dejlig beliggenhed tæt på havet og i gå-afstand til Svaneke Torv med den hyggelige stemning. Kystvej 34, DK-3700 Rønne CVR: Vi samarbejder med: Følg os på de sociale medier. Valgfri ankomstdag - du kan ankomme/afrejse alle ugens dage. Vi skal sejle med Bornholmerfærgen til Rønne.

Vi oplever borgruinen, Hammershus, der er Nordeuropas største og mest imponerende middelalderborg. Man kan leje både ferielejligheder og sommerhuse eller bo på nogle af danmarks flottest beliggende campingpladser. Perfekt beliggenhed på havnen i Svaneke.

Der er aldrig langt mellem seværdighederne og atraktioner, I slipper derfor for lange og opslidende køreture og derfor vælger mange at opleve øen på cykel. Udrejse, morgenkomplet i Hedensted, over Storebæltsbroen og Øresundsbroen med sandwich undervejs og gennem Sydsverige til Ystad. Svaneke - Årsdale Bryggergården Pæne og velfungerende 2-5 personers ferielejligheder, hvor du får meget for lejeprisen. Der er en helt speciel stemning langs havnen med kro, købmand, forvalterbolig og i gaden med de gamle, gule mandskabsbygninger. Svævebane, beachvolley, boldbaner, hoppe- ikano bostad västerås felanmälan og legeland. Totalpris for 2 personer: Kun.995,- Ekstra personer kan komme med for blot 195,-. Indrettet i en tidligere købmandsgård fra 1700-tallet.


Sitemap