Umeå universitet 901 87 umeå sweden


umeå universitet 901 87 umeå sweden

medicine hedersdoktor vid Umeå universitet, tilldelas Nobels fredspris 2018 för sitt. Men hur mycket har egentligen hänt sedan 60-ta. Examen i Konst- och bildvetenskap. Sedan april 2017 ledamot i svenska icom:s styrelse, och har ansvar för digital kommunikation. Följ med på en fascine. Därför har vi valt att ha den största delen av vår information på engelska, vår informatör svarar gärna på frågor på både svenska och engelska. Kontakt : Caroline Owman, doktorand i museologi. Genusförbart: inspiration, erfarenheter och metoder för mångfald i museiarbete. Ger en perfekt bakgrund för den som exempelvis vill jobba med att bättre förstå olika typer av sjukdomsförlopp och vara med i utvecklingen av framtidens nya smartare läkemedel.

Programmet Life Science är ett kandidatprogram som. Textila avtryck, det är lite stressigt just nu, kan vi inte ses om tio minuter i stället? Erik Fricky Friman och Tove Styrke från Umeå är två av de 22 musikskapare som prisas av skap (Sver. Här finns mer information om programmet.

Umeå universitet 901 87 umeå sweden
umeå universitet 901 87 umeå sweden

Kulturmiljöarbete i en ny tid (2011-2012). Kontakt : Pontus Forslund Enhetschef Administration Fastighet, Sektor Museum Kulturförvaltningen, Göteborg Norra Hamngatan 8 SE-411 14 Göteborg tel: e-post: Ledamot Lovisa Dal Lovisa har varit anställd som kulturhistorisk konservator på Historiska museet vid Lunds Universitet sedan 2010, och arbetar busstider gävle till sandviken där med både uppdragskonservering och samlingarna. Daniel Wetterskog, daniel Wetterskog är museichef för Scenkonstmuseet, tidigare Musik- och teatermuseet, sedan 2013. Katty har erfarenhet från flera nationella uppdrag på musei- och kulturarvsområdet, bland annat som sekreterare i utredningen. Hon har också arbetat på Malmö Stadsbibliotek, fd Arkitekturmuseet och varit inblandad i projektet anoda ung konst i Dalarna. Sara Roberts är sedan hösten 2017 kassör i svenska icom.

Kemiska institutionen - Umeå universitetumeå universitet 901 87 umeå sweden


Sitemap