Lediga jobb i norrköping städ


lediga jobb i norrköping städ

kund hos oss börjar vi med ett besök i ert hem eller på ert företag där vi går igenom era behov och vi berättar vilka vi är och hur vi arbetar. . Behöver ni hjälp med att piffa upp trädgården inför en visning eller med att tömma garaget, vinden eller förrådet? Vi hjälper till med städhjälp i Kalmar och närliggande orter. Rengöring av braskamin, balkong och biytor ingår inte i den ordinarie flyttstädningen men kan givetvis beställas som tillval. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Med 25 års erfarenhet finns vi nu på över 15 orter och har mer än 150 medarbetare.

Blocket Jobb är Sveriges nya mötesplats för arbetsgivare och arbetssökande.
Hitta ditt nästa jobb bland tusentals lediga jobb i Sverige och i Norge.
Exiso erbjuder städ- och facilitytjänster som gör skillnad på er arbetsmiljö.
Med 25 års erfarenhet finns vi nu på över 15 orter.lediga jobb i norrköping städ

Slöjdaregatan 2, 393 53 Kalmar. Flyttstäd - Din flytt handlar om framtiden. På väg mot nytt boende? Taggad att få iväg flyttlasset? Tankemässigt redan börjat möblera ditt nya hem?

Vi studio peter lundbergh är ett starkt växande företag som alltid eftersträvar hög städkvalitet. Till tryggheten hör också en färskvarugaranti som innebär dubbla pengar tillbaka om färskvarorna inte är till full belåtenhet. Färskt svenskt butiksstyckat kött, det finns några saker som man talar om flitigt i Norrköping, och det är vädret och köttdisken på City Gross. Så låt oss på Städarna ta hand om flyttstädningen i den bostad du lämnar medan du gör dig hemmastadd på din nya adress. Kanske skulle du beställa en tårta och överraska dina arbetskamrater, bara för att. . När du anlitar oss på Städarna i Kalmar kan du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Vi lämnar även garanti på vårt arbete.

Sök lediga jobb, helt automatisktlediga jobb i norrköping städ

Barnhuset göteborg lediga jobb
Ifk norrköping vs sundsvall
Åf göteborg jobb
Lediga jobb inom hotell och restaurang göteborg


Sitemap