Göteborgs skärgårdsfärja


göteborgs skärgårdsfärja

är gjort för att fungera med deras mindre Tarp 5, som jag dock inte har. Utanpå det finns möjlighet att koppla på en tarp. 286 Älvsnabbare, lindholmspiren-Stenpiren och Lindholmspiren-Rosenlund täta turer med pendelfärjor och fri resa. Från Brännö Rödsten så finns det flera fina tältplatser inom 45 minuters promenad. Inte alls den jobbiga uppvärmda och instängda känslan som det blir i ett tält när solen börjar steka på morgonen. Både Patric och jag var ganska trötta. Väderprognosen var väldigt gynnsam med sol, värme och endast lite vind. Lite mer kånkande än när man paddlar havskajak men både Patric och jag är relativt minimalistiska av oss så vi bar inte mycket onödigt med oss. Den har endast använts som regn- och vindskydd malmö café vegan samt som segel när vi paddlade på Åland 2005. Göteborgs södra skärgård är fantastisk.

Från Brännö Rödsten så finns det flera fina tältplatser inom 45 minuters promenad.
Skaldjurskryssning med show.
Njut av en fantastiskt kväll med mat, glittrande show och vackra.
The ferry between the islands Grötö and Björkö in Gothenburg archipelago, Sweden, June 2011.

Göteborgs spårvägar hittegods, Göteborgs Skeppsmuseum, Göteborgs blues festival 2018 mississippi, Göteborgs kommun kontaktperson,

Jag valde att ha tarpen över grossist blommor stockholm nättältet båda nätterna. Att sova under tarpen med mesh tent 1 gick alldeles utmärkt. Vilken magisk vår och försommar vi har haft. Därefter tar ca 20 minuter med skärgårdsfärja till Brännö. Vi snackade mest om livet, drack kaffe, tog tupplurar, drack kaffe, käkade gott, kollade på vackra solnedgångar och bara njöt i den sköna sommarvärmen. 285 Älvsnabben, från Klippan via Norra Älvstranden till Lilla Bommen.

Göteborgs medicinska konstnäre
Göteborgsöarna vrangbord


Sitemap