Bilskrot stockholm


bilskrot stockholm

Om du vill veta exakt vad det kostar att hämta ditt fordon kontakta vår kundservice. Det gör du på Transportstyrelsens webbplats eller på telefon. Det är dock kostnadsfritt att lämna in fordon med producentansvar till oss på Bilskrotarna. Vilka fordon omfattas inte av producentansvar?

AB blivit certifierade i den nya standarden ISO 14001:1500. Behöver du skrota din bil? Läs om registreringsbevis på Transportstyrelsens webbplats. Kontakta vår kundtjänst om du är osäker. Kontakta oss för aktuellt lager. Denna gång lägger vi till alla bilskrotar som finns i Stockholms län.

Hip-hop, dancehall klubb stockholm, Nöjesguiden stockholmspriset,

Om du vill veta mer, tag en titt nedan: Bilskrot i Stockholms län, annons: Bilskrot Huddinge, bilskrot Sollentuna. Vi skrotar varje år cirka 6000 bilar och garanterar dig att din bil kommer att skrotas i enlighet med rådande lagar och regler. När det är dags att skrota din bil hos oss har du två valmöjligheter. Vi använder ett eget datasystemför att hantera din hämtorder. Visa motagningsställen, registreringsbevis legitimation, det är viktigt att du tar med dig det senast utfärdade registreringsbeviset del 2 och legitimation när du lämnar in din skrotbil. Skrotningspremie, från och med den betalas ingen skrotningspremie ut för skrotning av fordon. Beställ hämtning Övriga fordon, för ej registrerade och direktimporterade bilar samt andra fordon som husvagnar, släpvagnar och tyngre fordon tar vi ibland ut en högre kostnad. .bilskrot stockholm

Använd då vårt kontaktformulär för att lägga till en bilskrot i katalogen. Hällberga, bilskrot, aB hämtar skrotbilar gratis från. Stockholm, Uppsala, Södermanland och Västmanland län.


Sitemap