Turkish airlines göteborg bagage


turkish airlines göteborg bagage

inom EU: vätskor inhandlade i taxfreebutik vid flygplatsen kan, tillsammans med kvitto, tas med så länge vätskorna är förslutna i särskild påse sedan inköpet. Det är alltid de flygtider som står på din biljett som gäller. Hos oss kan du även boka all inclusive - perfekt för familjen. Men du kan ta med dig receptfri medicin för hela din bortavaro om du är osäker på om du kan köpa produkten på resmålet eller om den bara finns i större förpackningar. Vänd dig till ett apotek för att få att så kallat Schengenintyg utfärdat. Narkotikaklassningen kan skilja mellan olika länder. Detta gäller oavsett om du har läkemedlet i handbagaget eller i incheckat bagage.

turkish airlines göteborg bagage

Panorama göteborg spa
Honda motorcykel göteborg
Jonathan polk Göteborg

Bagage, hur mycket bagage som ingår på din resa framgår på din biljett samt när du bokar. Även platser framför/bakom varandra räknas som tillsammans. Djur, djur får ej medtagas på Airtours charterflyg. Mindre än två veckor innan förväntad förlossning ej tillåtet att flyga. Mediciner, barnmat och dietmat, flytande mediciner, barnmat och dietmat, som du behöver under resan, måste också visas upp i säkerhetskontrollen, men de behöver inte läggas i förslutningsbar plastpåse. Du får ta med dig så många förpackningar som får plats i plastpåsen och du måste kunna stänga påsen. De alternativ du kan välja mellan är standard, vegetarisk, laktosfri, muslimsk, glutenfri samt diabetikermat. Dessa regler gäller inte vätskor som packas i incheckat bagage. Plocka ur påsen med vätskor från ditt handbagage och lägg den väl synlig i en korg på bandet i säkerhetskontrollen. Information om cookies, vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Ska du byta flyg i något annat land?

G teborg -Landvetter flygplats Wikipediaturkish airlines göteborg bagage

Ericsson lindholmen göteborg, Trädgårdsföreningen göteborg hund, Stena lines Nya Färja kiel göteborg, Axess akut Göteborg droppe i,


Sitemap