Stockholm stad simskola barn


stockholm stad simskola barn

villkor. Små grupper, välutbildade instruktörer och varmt vatten (32-33 grader). OBS alla kurser på Kungsholmstorg har simning som vanligt.9. Scrolla förbi våra ordinarie kurser till tex. Påsk: Ingen verksamhet torsdag 18/4 måndag 22/4. Så här skapar du ett konto och bokar gruppträning, kurser och simskola. De simhallar som ingår i satsningen är Husbybadet, Tensta sim- och idrottshall, Vällingby sim-och idrottshall, Farsta sim-och idrottshall och Skärholmen sim-och idrottshall. Tusentals barn har lärt sig älska vatten och simma hos oss. Lovdagar våren 2019, sportlov:.8 har vi ingen verksamhet i Malmö. Boka vårt populära simläger på Kungsholmstorg!

Stockholm stad simskola barn
stockholm stad simskola barn

Alla våra simlektioner är 30 minuter långa. Kurser för dig som är vuxen och vill förbättra din simteknik. Använder du en dator gör du dina val i rubrikraden ovan. I priset ingår lunch, mellanmål, t-shirt, vattenflaska och ett simmärke. Vi har flera olika simskolor att välja mellan. Återbad erbjuds i mån av plats. Passa på att förbättra din simteknik och träna crawl tillsammans med andra vuxna! Du får hjälp med inloggning på eller [email protected] stockholm.se, nu går det att boka höstens alla kurser och simskola. Läs mer här, babysim och simskolor i Stockholm och Malmö. Tiderna finns hyra goboat stockholm uppe för 5 dagar framåt och uppdateras dagligen. Vår målsättning är att vara veckans höjdpunkt för hela familjen.

Vi har nästa kursstart.3 se till att boka en plats redan idag! Förutom simlektioner får barnen testa på en rörlig aktivitet, dans eller gymnastik och en stillasittande aktivitet, kreativt skapande eller teknik experiment.


Sitemap