Broderi kurs stockholm


broderi kurs stockholm

den 1 januari, 2014 av Elisabet. Material ingår i kursavgiften, men ta gärna med eget om du har. Kommentera Blandade känslor får jag när jag hittar två använda engångsgrillar på badstranden. Detta inlägg postades i Form, Kurser, Trasmattor den 26 juli, 2015 av Elisabet. En del håller sig till utmaningen att göra något av det de inte valt själva.

Då skulle vi brodera vår lärare Emma Jönsson, som satt stilla i 20-minuterspass. Förutom materialsatserna tar jag med mig vävar, broderier, växtfärgat och kanske något annat. Detta inlägg postades i Kurser, Växtfärgning den 18 september, 2016 av Elisabet. Mandy Southans bok Shibori Design Techniques köpte jag sedan Lillemor tipsat om den på sin blogg. . Jag mamma mia malmö meny samlar i burkar och skålar.

Kursen passar alla, vana eller ovana brodöser/brodörer, som vill ha påfyllning med  idéer att jobba vidare med på egen hand. Vad sägs om att färga papper och textil med växter och skrot på ett experimentellt sätt? 2 svar Tyger veks, klämdes ihop, vreds, virades runt rep och färgades i färdigblandat indigobad i går på Eskilstuna Konstmuseum. Och så kommer jag nog att delta i ett par utställningar under året. Material, du ska ha med dig: plagget du ska brodera på (helst i material utan för mycket stretch. Detta inlägg postades i Återbruk, Form, Kurser, Trasmattor, Vävning den 14 juni, 2015 av Elisabet.

Rizzo International stockholm
Advokat stockholm


Sitemap