Köpa däck uppsala


köpa däck uppsala

även ATV Mopedservice, samt uthyrning och försäljning av Packline takboxar, se gärna vidare under fliken Tjänster vad vi kan stå till tjänst med. Fax:, e-post: Däck fälgar, kumlagatan 9, 754 54 Uppsala (Se på karta) Öppettider. Telefontider, tel:, måndag-Fredag 7:00-17:00, lunchstängt 12-13. Välkommen in till oss! Vi på Uppsala Gummiverkstad kan ta fram de bästa sommardäcken för just ditt fordon och dina förutsättningar. Sommardäckens utformning innebär dock att de slits mycket snabbare än vinterdäck. Hos oss kan ni hitta nya begagnade däck, plåtfälgar och tillbehör.

Pendla stockholm uppsala, Keratinbehandling pris uppsala, Sök försörjningsstöd uppsala, Rådhuset uppsala marc jacobs,

Det är godkänt med ett mönsterdjup som går ner till 1,6 mm, men du bör känna till att däckens våtgrepp börjar försämras redan vid mönsterdjup på 3 -. Kontakta oss nästa gång du behöver köpa sommardäck, så hjälper vi dig att hitta rätt däck till ett bra pris. Med vår expertis kan vi dessutom leverera dem med en personlig kvalitetsgaranti, så att du kan känna dig trygg med ditt köp. Uppsala Gummiverkstad hjälper dig att hitta rätt sommardäck för ett säkert väggrepp i både regn och solsken. DäckCity är en bilverkstad och däckverkstad som erbjuder swedbank örebro insättningsautomat det mesta inom däckbyte och reparationer för de flesta fordon. . Vi kan även hjälpa dig med bland annat: Drive-in hjulskifte, även tidsbokning, balansering, reparation av punktering, däckhotell/Däckförvaring. Och har man dessutom kört med fel hjulinställning eller lufttryck kan de även ha slitits ojämnt. Lotta, Håkan, Fredrik och Ehab. Och som oberoende däckexpert kan vi garantera dig en helt fristående bedömning vad gäller däck, deras kvalitet och egenskaper. Vi håller noggrann koll på däckmarknaden, och baserar våra rekommendationer på god ämneskännedom och mångårig praktisk erfarenhet.

Vi navigerar dig igenom de många olika märken, typer och modeller som erbjuds på marknaden. Rätt däck för rätt årstid, sommardäck är speciellt utformade för att passa sommarens vägförhållanden. De är gjorda av gummiblandning som ska klara av hög påfrestning och ska ha ett mönster som klarar av att leda bort vatten när man kör på blöta väglag. Måndag-Fredag 7:00-18:00, lördagar 10:00-14:00, söndagar, stängt, begagnade bildelar. Möllersvärdsgatan 8, 754 50 Uppsala (Se på karta) Öppettider. Måndag-Fredag  8:00-17:00, lördagar, stängt, söndagar, stängt. Reparationer och service för personbil, även AC-service, servicebil för hjälp efter vägen, jour.

Star wars uppsala sf bio, Renault megane uppsala,


Sitemap