Metallskrot norrköping


metallskrot norrköping

en bättre miljö. När vi har separerat och sorterat metallerna från övriga rester väger vi dem och meddelar dig därefter ett pris som är baserat på våra fasta kilopriser för olika metaller. Du som kund väljer själv om du vill leverera de förbrukade produkterna till oss eller om du föredrar att få hjälp med upphämtning samt transport av det återvinningsbara avfallet. Lantz Metall kan erbjuda flera tjänster inom kopparskrot återvinning. Återvinning av kopparskrot ett smidigt sätt att tjäna pengar och bidra till en bättre miljö. Vid återvinning av kopparskrot separerar vi kopparen från annat material, så att vi kan sälja vidare kopparen till smältverk som då kan återanvända den i nya produkter. Du kan antingen själv komma till oss med din koppar, eller så kommer vi och hämtar upp det hos dig. Till skillnad från de stora drakarna inom branschen kan vi tack vare vår relativa småskalighet skräddarsy lösningar specifikt framtagna med utgångspunkt i dina unika behov. Såklart kan du även höra av dig till oss om du vill sälja metallskrot av annan sort än just koppar. Vi kan placera en container hos er där ni kan samla upp skrotet, och så kommer vi och hämtar hela containern när ni har kastat i allt ni vill bli av med.

metallskrot norrköping

Vi på Lantz kan erbjuda flera tjänster inom återvinning av kopparskrot. Glöm inte att ta med giltig id-handling när det är dags att ge nytt liv åt gamla metaller. Skrotfrag är medlem i Svenska Järn och enligt branschorganisationens beslut upphör vi med kontanthantering från och med Även checkar omfattas, eftersom de jämställs med kontanter.

Just koppar har ett relativt högt kilopris, vilket gör att det verkligen kan löna sig att undersöka möjligheterna att sälja kopparskrot, oavsett om man kommer från ett företag eller hör av sig till oss som privatperson. Du kan bli fakturakund (gäller företag). Vi tar hand om all metallskrot till ett marknadsmässigt konkurrenskraftigt pris. Vi hanterar all typ av järn- och metallskrot samt bearbetar och återvinner materialet. Vi låter nämligen ingenting gå till spillo utan tar tillvara på skrotet för att senare bistå metall- och stålverk med återvunnet material och på så vis upprätta ett oändligt kretslopp med miljöfokus som ledstjärna. Till skillnad från de stora drakarna inom branschen kan vi tack vare vår relativa småskalighet skräddarsy lösningar specifikt framtagna med utgångspunkt i dina unika behov. Varför se skrotning av gamla produkter som ett nödvändigt ont? Koppar har nämligen en mycket bra ledande förmåga, vilket gör den perfekt att använda i elektronik. Koppar, aluminium och stål vi kramar ut det mesta i återvinningsprocessen för att så lite som möjligt skall gå till spillo. Efter att vi betalat dig hanterar vi metallerna efter EU:s och Sveriges lagar och regleringar kring miljöfarliga ämnen och säljer dem vidare, och på så sätt kan vi tillsammans med dig bidra till en bättre miljö. För att koppar används i en mängd av de elektroniska produkter vi använder dagligen, som mobiltelefoner malmö sveriges fattigaste stad och datorer. Lantz Metall kan erbjuda flera tjänster inom kopparskrot återvinning.


Sitemap