Bor hemma


bor hemma

till föräldrarna, men sen har det också varit svårt att hitta en egen bostad. Ju närmare stan desto svårare. Grejen är att jag har 1,5 år kvar på utbildningen efter sommaren samt bor 5 min med tåg från skolan så frågan är om det är värt att ta lån och skaffa en studentlägenhet nu eller borde jag vänta tills jag är klar med skolan. Det är dumt att betala för en lägenhet med lånade pengar, det är bättre att vänta tills man har en fast inkomst. Hur hade ni gjort? Jag bor med min man och vi har två snart vuxna döttrar, varav en bor hemma. Det är bara jag och min mamma. Förut var det inte så bra, eftersom jag var ung och aldrig ville vara hemma. Jag har väl kollat igenom bostadskön lite.

Vi är ju vana vid att ha det så bra i Sverige. Och jag är väldigt ordningsam av mig, vilket inte mina föräldrar är och jag blir jävligt irriterad på det. Men nu ska jag snart flytta, vilket känns jättekul. Jag började direkt tänka på hur jag ska inreda den och allt sånt. Jag bor i Trädgårdsmästarbostaden vid Stjärnarps Gods, strax söder om Halmstad på Sveriges västkust. Mina kompisar som bor utomlands tycker inte alls det är konstigt att jag bor hemma. Jag känner mer "jaha, här bor jag" typ skrattar. I snitt får man köa i nio år för att ha en chans att få något, och det går inte att börja köa förrän man är myndig. I have two cats and I live with three friends. Jag har två katter och bor med tre vänner.

Kan verkligen inte bestämma mig. Det är jättejobbigt att bo här. Martina, 25, jobbar på skola Det är bara jag, min mamma och min pappa som bor här. Det är verkligheten vi lever.

Stockholm bora bora
Var är borgruvorna?
Vad bor björnar i


Sitemap