Stockholm pride 2018 tider


stockholm pride 2018 tider

stora evenemang och jag ser fram emot att välkomna besökare från Sverige och hela världen till EuroPride 2018, säger Karin Wanngård, finansborgarråd i Stockholm. Det är första gången två städer arrangerar detta tillsammans och tredje gången som Stockholm Pride är med som arrangör. Vi är mycket stolta över samarbetet med Ung Cancer och ser fram emot att göra regnbågsfärgade armband möjliga.

Gör en uppskattning av hur många deltagare ni blir och fyll i intresseanmälan. I samband med lanseringen av armbandet anordnas också speciella pärldagar runt om i landet där alla som vill kan komma och pärla sitt egna regnbågssmycke.

stockholm pride 2018 tider

Läs mer « Äldre inlägg, gold Partners. På så vis kan vi planera startområdet och turordningen. Varje år samlas närmare en halv miljon människor för att se paraden. Ung Cancer består av tusentals medlemmar mellan 16 och 30 år och är en ideell, fristående organisation som är politiskt och religiöst obunden. Stockholm Pride har tidigare arrangerat EuroPride 19Datum för EuroPride 2018, stockholm 27 juli 5 augusti. Läs mer, europride stockholm. Hbtq-personers rättigheter är mänskliga rättigheter och människovärdet är internationellt.

Stockholm pride 2018 tider
stockholm pride 2018 tider

Tips tjejhelg i stockholm, Trädgården stockholm lista, SOS alarm central stockholm,


Sitemap