Kastrup malmö tågbiljett


kastrup malmö tågbiljett

eller e-post På våra kundcenter kan du betala med kontanter eller betalkort. Automaten lämnar högst 95 kronor i växel. Strosa runt bland de mysiga husen, och stanna gärna till på Told og Snaps för att avnjuta ett danskt smörrebröd. Det kan också vara bra att veta om att åldersgränserna för när du räknas som vuxen skiljer sig mellan Sverige och Danmark. Om du blir av med mobilen eller appen. När du sedan åker tåg från Malmö till Köpenhamn går du av vid Köpenhamns centralstation Hovedbanegården. Kontant betalning på en del tågstationer Betala kontant på tågstationerna Ystad, Hyllie, Triangeln, Malmö C, Lund C, Helsingborg C, Hässleholm och Kristianstad.kastrup malmö tågbiljett

Från, malmö går det tåg med 10-20 minuters mellanrum och en enkel resa. Öresundstågen tar dig från Göteborg, Kalmar och Karlskrona i norr till. Malmö, Köpenhamn och Helsingör i söder. Ta en titt på vår linjekarta för att se vilka. Din Öresundstågsbiljett är även giltig för en anslutande resa med kollektivtrafiken inom stadszonen du reser från och till.kastrup malmö tågbiljett

Biljetten gäller för resa i stadszonen. Vi rustar upp Öresundstågen. Här kan du läsa mer om nyheterna och förbättringarna vi genomför vid upprustningen av alla Öresundståg. Du kan köpa din Öresundstågsbiljett på Öresundståg.se, i länstrafikbolagens.

Kom ihåg att din biljett alltid är personlig, och alltså inte får användas av någon annan än dig själv. Om du ska åka tåg från Malmö till Köpenhamn finns det flera olika biljettval. Det syns på biljetten när den är aktiverad. Du kan åka med på SJ och Öresundstågen om du är rullstolsburen. Inom Sverige räknas du som vuxen från och med den dag du har fyllt 20, men i Danmark räknas du som vuxen från och med att du har fyllt. Innan du sätter dig på ett tåg från Malmö till Köpenhamn kan det vara en god idé att ta reda på mer om stadens utbud. Du är kanske van vid långa tågresor med många byten för att ta sig mellan storstäder, men genom att åka tåg från Malmö till Köpenhamn har du mycket tid över till att upptäcka de båda städerna. Ladda ned vår app nu! Från stationen går också många bussar till city, liksom till andra delar av staden.

Köpa biljett - två val Köp biljetten aktiveras direkt när du köper den och gäller i en timme framåt. Följ texten på automaten. Detsamma gäller för barnvagnar.

Fiskeområde Malmö
Norra skolgatan 23 malmö
Ponte copenaghen malmö costo
Vägglöss malmö


Sitemap