Malmö indiska matvaror


malmö indiska matvaror

att framförallt produkter som lyktor, keramik och ellampor ska vara funktionella och hållbara men framför allt säkra att använda. Olen siis hyvin iloinen voidessani toivottaa kaikki asiakkaat takaisin meille, sanoo Indiskan toimitusjohtaja Karin Lindahl. Det är något vi vill ta fasta på genom att tillverka mode och inredning i återvunnen textil, glas och metall. Merinoull, indiska tar avstånd från att sälja merinoull från Australien under de nuvarande förhållanden som råder med djurhållningen. Kun sinä välität tuotteista rakkaudella, sästät myös maailman varoja. Tämä käsittä ympäristökysymykset, kuten pienemmät pästöt ja vähemmän kemikaalien käytön, mutta myös sosiaaliset kysymykset, kuten hyvän työympäristön ja reilut työehdot.

Indiska en del av en hållbar livsstil.
Vi tycker att det ska vara enkelt och inspirerande att handla och.
För Indiska är det viktigt att våra produkter, som ofta tillverkas på ett hantverksmässigt sätt, fullt ut uppfyller kundernas förväntningar på säkerhet och hållbarhet i enlighet med gällande lagar.
Indiska har en lång tradition av att arbeta med naturmaterial och cashmere är därför ett självklart materialval.

Billigaste Hotel malmö, Arkitekt malmö bygglov, Bbc väder malmö, Soffor och sängar malmö,

Säker tillverkning och säkra produkter gäller för våra kunder såväl som för de som arbetar i fabrikerna). Vissa material med löst spunna fibrer till exempel trikå och stickat genomgår även en nopptest för att försäkra att hållbarheten motsvarar kraven för normal användning. Krom VI är giftigt och cancerframkallande. Tvätt, krympning och färgfasthet, kläder, hemtextil och accessoarer genomgår flera tvättar där krympning, vridning, färgfasthet och hållbarhet testas för att följa upp att de motsvarar Indiskas krav. Reach, reach är benämningen på EUs övergripande kemikalielagstiftning med syfte att uppmärksamma och fasa ut bra spa i helsingborg farliga kemikalier.

Höstmode inredning - Inspiration från Indienmalmö indiska matvaror

Barn malmö resa med slovenien
Björn skifs tommy körberg malmö
Gånglåtsvägen malmö


Sitemap