Örebro vivalla skjutning


örebro vivalla skjutning

du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Nyheter 23:00, tre män blev skjutna i Vivalla i Örebro på tisdagskvällen två av dem har dött, uppger polisen. Två utav de här tre personerna är avlidna, säger Kristina Lindvall vid polisen till. Under tisdagskvällen hade polisen en stor insats i stadsdelen. Synnerligen allvarlig händelse, brottsplatsen spärrades av för en teknisk undersökning och polisen finns på plats i Vivalla tillsammans med kommunen och Örebrobostäder i trygghetsskapande syfte. Just nu sammanställer vi fallet, uppger polisen.

Just nu är det dörrknackning och vittnesförhör. Gårdagens mord och mordförsök i Vivalla är en synnerligen allvarlig händelse av lokal, regional, men även nationell betydelse, skriver polisen på sin hemsida. Tipsa Aftonbladet, så tipsar du Aftonbladet, tipsa! LÄS ocksÅ, löfven kallar till akutmöte om skjutningar: Ynkliga, kallblodiga mördare vi har att göra med.

Ica maxi örebro smörgåstårta
Stad jobb örebro
Elektriker lön örebro

Du kan också ta kontakt med oss på andra sätt. Under natten var akuten USÖ satt under polisbevakning. Polisens råd: Så här ska du göra om du hör skottlossning 00:41. Två av de skottskadade är i 20-årsåldern och den tredje är än så länge oidentifierad, enligt polisen. Enligt, aftonbladet ska offren ha skjutits från en moped. Ingen har skadats i samband med händelsen. Vi kommer även att ha folk i området under dagen som trygghetsskapande åtgärd, säger Christina Hallin vid Örebropolisen. Utredningsåtgärderna fortsätter under dagen. Tänk på den personliga integriteten. Sammanlagt sju personer har skjutits ihjäl de senaste två veckorna, i Malmö och Örebro. Vad var det för typ av vapen? Polisen uppgav vid.30-tiden på tisdagen att två av männen var i 20-årsåldern och den tredje är oidentifierad.


Sitemap