Bordörren måla om


bordörren måla om

fyra gånger om året. Ytterdörrar från NorDan är en kombination av tekniskt avancerade lösningar med snygg och varierad design. Material: Maskeringstejp, Färgborttagningsmedel, Målarsoda, Elastiskt kitt, Lacknafta, Olje-alkydfärg, Lasyr, Träolja för ytterdörr, Trasor, Bockar. NorDan har många unika detaljer de är ensamma om, till exempel har de dubbla rostbeständiga stålskivor inuti dörren. Om du väljer att täckmåla en tidigare laserad ytterdörr kan du räkna bort förarbete och grundring. Kontakta våra säljare på så hjälper vi dig vidare! Serie, bor, dekor, utsida: Slät, Insida: Slät, stil.bordörren måla om

Bygghemma har sålt varor på nätet sedan 2006, och vårt stora sortiment med välkända varumärken gör oss idag till ett av Sveriges största byggvaruhus. Vårt mål är att ge dig som kund en mycket god köpupplevelse med hjälp av kunnig personal, bra service och ett stort utbud av kvalitetsprodukter till marknadsmässiga priser.

Ytterdörren är hårt smutsad bör du tvätta den. Tvätta ytan med den gröna sidan på en rengöringssvamp. Alla ytterdörrar måste vårdas för att hålla sig fina under många. Låt sedan dörren torka. Om ytan är fin och du fortfarande vill ha samma kulör, behöver du i princip bara tvätta ytterdörren med sodalösning, rugga upp målningsytan och stryka dörren en gång. Köper du en målad ytterdörr så bör du tvätta av den med vanligt såpvatten minst en gång per år och vaxa den med vanligt bilvax som är avsett för metalliclack eftersom den vaxtypen inte innehåller silikon. Trasor med lösningsmedel, som du använt för att torka bort färglacker med, är brandfarliga.


Sitemap