Nya bostäder göteborg stad


nya bostäder göteborg stad

med att det var en viktig hamnstad för Svenska Ostindiska Companiet. Här bor du i en välplanerad lägenhet omgiven av grönska, nära service och bra kommunikationer med pendeltåget är du i centrala Göteborg på tio minuter. De närmaste 20 åren väntas Göteborgs befolkning öka med 150 000. Företags- och industrikulturen är också stark i Göteborg.

Nya bostäder Familjebostäder i Göteborg Bostäder och boendemiljö - Göteborgs Stad Bostad Göteborg - Köp nyproduktion - Bonava Det nya Göteborg Det nya Göteborg Fakta Det nya Göteborg Det nya Göteborg

Vid samtalen, som äger rum på Stadsbiblioteket (16 maj) och Folkets Hus i Hammarkullen (18 maj berättas om Göteborgs nya arkitekturprogram och besökarna har möjlighet att lämna egna synpunkter på hur staden ska växa och utvecklas. Så, varför ska du köpa nyproduktion i Göteborg av Bonava? Varför inte anta utmaningen att anmäla dig till Göteborgsvarvet i maj? I Göteborgs kommun och närliggande Mölndals- och Partille kommun hittar du nyproducerade lägenheter, radhus och villor. Nyproduktion i Göteborg med hållbarhet i fokus. Stora sportklubbar som IFK Göteborg, Gais och Örgryte har sitt fäste här, och för dig som gillar fotboll är ett besök på världens största ungdomsturnering, Gothia Cup säkert ett välkommet nöje på somrarna.

Nya bostäder göteborg stad
nya bostäder göteborg stad

Res i göteborg app
Aktuella filmer på bio i göteborg


Sitemap