Skivaffär lund


skivaffär lund

när jag ser wasp-plattor byta ägare för astronomiska summor. Det ska dessutom sägas att hur märkligt - för att inte säga idiotiskt - det kan låta idag så tyckte jag att det började gå utför för wasp. Jag vet inte vad Micke sysslar med nuförtiden - om han sysslar med något alls - men man ser honom ibland smyga omkring på den stora skivmässan i Utrecht i Holland. Förkortningar, skickgraderingar, vilka utgåvor som svåra att hitta, värde och så vidare. Hade det varit idag hade jag givetvis tagit en bild med mobilen, men tyvärr har jag inte en enda bild vare sig från det aktuella skyltfönstret eller affären överhuvudtaget. Detta underbara program som räddade så många tidiga lördagskvällar och som tipsade om massor av nya grupper. Här fanns det skivor som jag aldrig sett men direkt då jag såg dem visste att jag måste.

Oftast hämtade jag bara den senaste skivlistan, men även där hade CD-mediet gjort sitt intåg och börjat bli alltmer dominerande. Jag tror att jag fått det rätt på bilden, men rätta mig gärna om jag har fel. Bilder från både insidan och utsidan är intressanta! Kolla gärna de inläggen om ni är intresserade. Det var totalsumman av alla skivor jag ville ha i listan. Det var då jag såg en annons i engelska tidningen "Record Collector" där en svensk samlare uppgav medarbetare ey helsingborg att han var intresserad av wasp-plattor. Det riktigt idiotiska är dock att jag även tyckte att "The headless children" var ganska kass, en platta som jag uppskattar väldigt mycket idag. En annan sak som utmärkte Record Heavens listor vid den här tiden var att inte heller "vanliga" bootlegs fanns med.

X-ray lund telefon
Bianca lund


Sitemap