Leos lekland i stockholm


leos lekland i stockholm

trafiktema, en med tema djur och natur samt en tipspromenad för de allra minsta. De har en speciell babyhörna med eget bollhav för de minsta mellan ett och tre. Tjänster med utökat ansvar, för dig som tagit steget från leklandsvärd till någon av våra övriga tjänster med utökat ansvar väntar ett än mer utvecklande arbete. Kedjan har djungeltema och stort fokus ligger på klättring. Leklandet riktar sig främst till barn som är mellan noll och åtta. Det innehåller bland annat ett populärt parkourområde och en stor klättervulkan. Förutom att stötta och utveckla din region är du ofta involverad i olika projekt eller ansvarar för arbetsuppgifter som berör hela företaget. Lek o Bus, finns i Upplands Väsby och i Nacka Strand. Kaatach har även en del aktiviteter utomhus, som till exempel studsmattor och klätterväggar. Du arbetar även i köket, serveringen och håller rent.

I Stockholm har flera lekland poppat upp den sista tiden. Och som kalasvärd ser du till att våra kalas håller världsklass. Praktiskt att kunna välja det lekland som ligger närmast där man befinner sig. Här kan barnen lära sig om trafiken i Trafikskolan. Precis som namnet antyder tar du hand om våra besökare genom snabb och vänlig service. Du arbetar som extraanställd, oftast helg. Only bad thing is the food.

I Stockholmsområdet finns det fyra stycken att välja mellan. Mellan leken kan du äta goda rätter i vår cafeteria eller varför inte frossa i glass och godis? Tillsammans med ditt team av 30-40 medarbetare ser du till att vi erbjuder den bästa helhetsupplevelsen i branschen. Välkommen till det största Leos lekland någonsin i Kungens kurva! För dig med utökat ansvar tillkommer ett eller flera ansvarsområden inom till exempel kalas eller restaurang. Som regionchef ansvarar du för en region med 5-10 lekland.

Aa international group stockholm
Vägbeskrivning från stockholm till oslo
P4 stockholmsnytt


Sitemap