Skräddare lund


skräddare lund

torvmossar, likt ben, död person uppsala flintredskap etc. Dagens bröd och lejonets kula Nils Nilsson Råbygatan 1960. Textkälla till bilden hämtad från boken, Berättelsen om Hörbys förvandling under de senaste 150. Vad jag är intresserad av är ju lite fakta om detta,.ex. Är detta i Hörby Svar Fråga Är detta i Hörby?

Handlundcity on Lund City. Måndag:.00-18.00 även enligt överenskommelse Tisdag:.00-18.00 även enligt överenskommelse. Upplevelser, kultur, mat och shopping. 600 butiker, caféer och restauranger i hjärtat av Lund on Lund City.

Till och med ännu nyare bilder kan vara av intresse. Det står inte så mycket om arkitekter och mycket är utgallrat. Föreståndare var ett gift par. 1970-talet var ju ett ganska intressant årtionde.

Puss olympen lund 1984
Anders Lundstedt toyota

Vi sitter inte och ruvar på bilder för egen del vi vill att de skall komma ut till alla de som vill ta del av det. Vi jagar alltid gamla bilder från bygden. Kostar ungefär 1000 kr/år men det är det värt. På sid 20 omnämns Hofgårdsmölla och Amalietorp med lite markbeskrivningar med karthänvisning. Båda är begravda i Östra Sallerup. Öppet vardagar 10-18 och lördagar 10-16. De fick 7 barn och deras äldsta är min pappa som heter Sven. Jag dokumenterar utvecklingen av betupptagare i Sverige. Jag håller på med lite släktforskning och det har visat sig att jag har förfäder från Långaröds församling. Tar tacksamt emot alla uppgifter om detta! Min morfar Ernst Steen föddes och växte upp på gården Amalietorp som ligger utmed riksväg 13 söder om Hörby.


Sitemap