Malmö kommun förskola


malmö kommun förskola

besökare. Du kan läsa mer om förordningen på Datainspektionens webbplats. Humlan har plats för 10 barn i åldern 1-3 år, Getingen har plats för 10 barn i 3-årsåldern och Fjärilen har plats för 20 barn i åldern 4-5-år. Information om hur dina uppgifter hanteras får du i samband med att du använder det specifika formuläret. IP-numret används för att information som skickas över internet ska nå fram till rätt plats. Förskolan ska erbjuda barnen en god pedagogisk verksamhet där omsorg, fostran och lärande göteborg fotboll damer bildar en helhet. Januari 2004 blev Yvonne Åkesson ägare till förskolan. Personuppgifter på, ett IP-nummer är din unika adress på internet. Vi arbetar efter de riktlinjer och mål som finns i skollagen och Lpfö 98, den nya reviderade upplagan från 2010.

Genom att skapa en jobbevakning eller ta emot rekommenderade jobb samtycker du till våra villkor. Denna information finns också att läsa på sidan. Förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att avsluta prenumerationen eller ändra inställningarna enligt instruktionerna i våra villkor. Det enskilda IP-numret är ointressant för oss och vi avidentifierar all information i så stor utsträckning som möjligt. Om du fyller i formulär på sparas den information du valt att uppge i våra systemloggar, för att säkerställa att informationen når fram. Om webbkakor (cookies) som du når via en länk i sidfoten.

Förskola - Malmö stad Förskolor A-Ö - Malmö stad

Flyg till västerås från malmö
Ica maxi malmö cypressvägen
Willys malmö gågatan öppettider

Mer information om dina rättigheter, dina rättigheter regleras i dataskyddsförordningen (DSF/gdpr). Tillsynen som görs av Malmö kommun ligger också till grund för en uppföljning och utveckling av vårt arbete. Malmö Kommun är en kommun. Vi använder webbkakor för att analysera hur webbplatsen används, genom att webbkakorna till exempel håller ordning på hur snabb webbplatsen varit för dig och vilka sidor som besökts. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig.

Väder i malmö augusti
Konditori sofia malmö
Utbildning malmö
Radisson blu malmö frukost pris


Sitemap