Kolonistuga uppsala


kolonistuga uppsala

erfarenhet efter de här fyra åren på kollo är att det mesta överlever det mesta. Flera säckar har blivit fyllda, helt otroligt! . Vi har klippt gräs, rensat ogräs, plockat bär, vänt kompost, skördat sallad och vattnat överallt. Nu ser det riktigt prydligt ut (om man inte tittar där vi ännu inte hunnit rensa, typ i gången titta inte där)! Recipient, message, you are not logged in, log. Jag lovade en förklaring i bloggen och här kommer den. IRC, date, description, valkalender 2018, see previous scheduled threads here. Anledningen till att det ser ut som en krigszon. Och den blommar länge!

Öppettider handelsbanken uppsala city, Köpa tågbiljett uppsala, Telia uppsala öppettider, Senioruniversitetet uppsala 2018,

Ljummet, soligt och massor av fågelkvitter. De här bilderna är några veckor gamla men även idag surrades det friskt runt blommorna. Subscribe unsubscribe 209,001 readers 1,662 users here now, new to reddit? Klas gjorde ett jättejobb med att rensa mellan alla plattor runt huset och städade på uteplatsen. Den här vackra aklejan sådde vi förra året och vi var nervösa hur det skulle bli i år eftersom den inte blommade förra året.

Koloniträdgårdar i Sverigekolonistuga uppsala


Sitemap