Lasse berghagen stockholm i mitt hjärta text


lasse berghagen stockholm i mitt hjärta text

stiger ur havet, spelar i koppar och glas, Stockholm i gryningen strålar som var hon en gyllene vas, med blommor från Östersjöns stränder, med ängsört från ekarnas sal, en skönhet på urbergets stränder, Mälarens ljuva vestal. Det porlar i fiskrika strömmar, det valsar i Mälarens famn, det skymmer och skänker oss drömmar sjungandes sjöstadens namn. Av städer jag känner i världen är du den stad som fått allt. Genom Mälarens kärlek till havet en blandning av sött och salt. Stockholm i mitt hjärta, solljuset stiger ur havet, spelar i koppar och glas, Stockholm i gryningen strålar som var hon en gyllene vas, med blommor från Östersjöns stränder, med ängsört från ekarnas sal, en skönhet på urbergets stränder, Mälarens ljuva vestal. Refräng: Stockholm i mitt hjärta, låt malmö ikea mig besjunga dig nu, åldrad i ungdomlig grönska, öarnas stad, det är du!

Genom Mälarens kärlek till havet är du en blandning av sött och salt. Sjungandes sjöstadens namn, refräng: Stockholm I mitt hjärta, etc, skymningen kom I en smekning.

Genom Mälarens kärlek till havet, en blandning av sött och salt. Från Djurgården och Gröna Lund, En lovsång till Stockholm I natten. Av kvällsbrisens skälvande hand, nu rodnar solen I fönstren, på Söder och Norr Mälarstrand. Solljuset stiger ur havet, Spelar I koppar och glas, Stockholm I gryningen strålar, som var hon en gyllene vas, Med blommor från Östersjöns stränder, Med ängsört från ekarnas sal, En skönhet på urbergets stränder, Mälarens ljuva vestal, refräng: Stockholm I mitt hjärta, Låt mig besjunga. 1 2, berghagen recorded the song on, svensktoppen on finished on 10th place. Stockholm i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu, åldrad i ungdomlig grönska, öarnas stad, det är du! Nu rodnar solen i fönstren på Söder och Norr Mälarstrand. Säj, hör du musiken och skratten från Djurgården och Gröna Lund, en lovsång till Stockholm i natten från skärgårdens vikar och sund. Refräng: Stockholm i mitt hjärta, etc. The easy, fast fun way to learn how to sing: m Want these Lyrics on a Mug?


Sitemap