Hur är det att bo i enskededalen


hur är det att bo i enskededalen

där höga livskvalitén. Skatten är lägre och klimatet är skonsammare mot kroppen och hälsan. Jo, att nästa gång ni läser ett gnälligt blogginlägg författat av undertecknad, så tro inte ett ord av jag skriver. Tysk humor är byggd på raka, öppna uttalanden och påståenden som verkar seriösa, vilket blir roligt i sammanhanget.

Hur är det att bo i enskededalen
hur är det att bo i enskededalen

Men även utan spanskan blir du välkomnad, så länge du försöker och visar uppskattning. Nattvandring, humans OF dalen, oM dalen, välkommen till Dalen Talks med Fanna Ndow Norrby! Hur är det att bo i Spanien som pensionär?

Imorgon är det dags att fira det nya gamla året! För det första jobbar jag på världens trevligaste universitet, med de bästa tänkbara kollegor och med de gulligaste studenter man som lärare kan tänka sig. Närodlade frukter och grönsaker, det finns gott om frukt och grönsaker som odlas i Spanien. Jag firar oftast två påskar. Ofta hör man fyrverkerier, och vissa tar sig till Plotjsja rynok, Rådhustorget, för att vid Neptunus-statyn skåla i bubbel. Två julaftnar, och två nyårsaftnar. Det tar ett tag att vänja sig vid det och om du vill bemästra det tyska språket så utgör humor en stor del men när du gjort det så har du mycket roligt framför dig, bokstavligt talat.

Nå, nu kan man ju säga att Neptunus är dålig på att infria förväntningarna. Alla konserter jag kan välja och vraka mellan. Glöm inte din 1 krona när du går till mataffären, annars får du ingen shoppingvagn. M/humansofdalen tack alla medverkande för de fantastiska bidragen!


Sitemap