Övergivna platser helsingborg


övergivna platser helsingborg

man har med sig sin gitarr? Det finns länkar till andra liknande sidor och till reportage som jag varit högst delaktig. Jag har efter en bedömning av omgivning och byggnad dragit slutsatsen att det där med tillträde förbjudet inte är så förbjudet längre och tagit mig. Numera växer det mossa på hotellsängarna. Fakta om denna tunnel finns i alla fall inte på nätet, en del förvirrade spekulationer och rentav idiotiska påståenden har dykt upp på suspekta forum, men jag kan endast dra slutsatser av vad jag såg där inne och då är min kvalificerade gissning ett skyddsrum. Bänkar placerades utmed väggarna så att folk skulle slippa stå under bombregnet.

Ett tåg har blivit lämnat och övergivet någonstans i Europa. Trots stöttor hela vägen genom tunneln har stenar och block lossnat och ramlat ner. Foto: Niki Feijen, en gammal restaurang, numera övergiven. Jo konstapeln jag nya villor i helsingborg har inget kort men inte spelar väl det någon roll? 2/12, foto: Niki Feijen, det här är ett före detta hotell. 12/12, foto: Niki Feijen, mest sett 01:05. En bit in i vardera änden av tunneln har kraftiga dubbla betongväggar gjutits och dessa är försedda med typiska skyddsrumsdörrar.

Ska man ha på sig aftondräkten, slänger dom ut en stackars narr? Här finns burkar med djurtarmar, hjärtan, lungor och till och med hundhuvuden. Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text. Tunneln mellan brott och cementfabrik, klicka på bildtexterna längre ner på sidan för att komma till sidan för respektive plats.

Panda kinamat helsingborg
Tandläkare springpostgränden helsingborg
Bra spa i helsingborg


Sitemap