Frisörer uppsala vaksalagatan


frisörer uppsala vaksalagatan

samt helg - hela dagen. Skapad av IDP Solutions. Boka tid online eller via vår Ipad på plats. Oavsett vilken typ av behandling du önskar kan du känna dig trygg i våra licensierade frisörers säkra händer. Välkomna till oss ).

De har en fantastisk passion för hår och stil och ger mig alltid en avkopplande, skön stund i deras härliga salongsmiljö. Se alla behandlingar, frans din frisör i Uppsala, välkommen till frans hår och stil! Gör som jag och gå till Frans! Det smidigaste sättet att boka en tid hos frans är att göra det uppsalahem sopsortering via vår hemsida mobilen, datorn eller surfplattan fungerar lika bra. De vet vad mitt hår behöver och gör så att det alltid ser snyggt ut på bild. Alla är noga utvalda för att hålla en hög standard för våra kunder. Är mycket nöjd med deras tjänster och hur de bemöter sina kunder. Du får professionell behandling och konsultation inom det senaste av trender och teknik och vi använder bara produkter av högsta kvalité som vi själva valt. Skulle du ha vägarna förbi salongen går det även utmärkt att smita in och få en överblick på vilka tider som är lediga i vår lättnavigerade boknings-Ipad i salongen. Hos frans känner man sig alltid lika välkommen och vet att man kommer klippas av ett fullblodsproffs.frisörer uppsala vaksalagatan

Söker du en frisör i stan? Här hittar du frisörer och företag inom styling i och omkring Uppsala. Ung som gammal, kort som långt, färg, lockar, extensions, flätor, uppsättningar och.


Sitemap