Polisen hittegods stockholm syd


polisen hittegods stockholm syd

därför inte rätt att själv ta hand om godset utan ska lämna det till respektive företags hittegodsexpedition. Desirée Andersson, som utöver att hon simmar i Polisen även är sekreterare i föreningens styrelse, har under året vunnit flera av deltävlingarna i världscup-serien ÖtillÖ. Om upphittaren inte vill ha hittegodset kan hon eller han avstå från att göra anspråk på det. We and our partners operate globally and use cookies, including for analytics, personalisation, and ads. Hittegods kan vara något som är borttappat eller stulet.

Att fiska i stockholms ström, Indian spice street food stockholm,

Borttappade föremål, om du tappat bort något, till exempel nycklar, behöver du vända dig till en polisstation som har hand om hittegods. Posten skickar även vidare nycklar som inte har en någon form av stöldskyddsbricka eller annan id-märkning, till polisen. Upphittade djur, ett djur som är borttappat räknas som hittegods. Enligt rättspraxis är en rimlig hittelön cirka tio procent av godsets marknadsvärde. Om en kvarglömd sak hittas i till exempel en affärslokal, på en buss, tåg, nöjes- och idrottsanläggning, skola eller liknande blir respektive företag upphittare, oavsett vem som gjort fyndet.

Upphittade nycklar, hittar du nycklar kan du lämna dem på närmaste polisstation eller lägga dem i en brevlåda. Förlust av körkort, borttappat eller stulet körkort anmäls till Transportsstyrelsen. Följ Polisen för att se händelser och brottsförebyggande information.

Handledarutbildning stockholms universitet
Filmstaden sergel hötorget 3 111 57 stockholm
Snö stockholm idag


Sitemap