Hotell nära arlanda flygplats, stockholm


hotell nära arlanda flygplats, stockholm

dock på Hotellen i anslutning till Arlanda flygplats. Men Arlanda är även ett litet samhälle där man kan göra andra saker. Det finns hotell både på flygplatsen i samband med terminalerna och i dess omgivning. Det ligger vid infarten till flygplatsen och är väl värt ett besök eller varför inte spendera en natt i cockpiten till en klassisk Jumbojet. Med början den 9:e December 2012 är det nu också möjligt att använda Storstockholms Lokaltrafik (SL) pendeltåg mellan Uppsala C och Stockholm. Det snabbaste sättet att ta sig till Arlanda från Stockholms centralstation är Arlanda Express höghastighetståg vilket gör resan på bara 20 minuter. Sök på Arlanda i sökrutan ovan och vips har du en lista på de lägsta priserna som går att få tag på just. Detta alternativ är lämpligt om målet är en plats längs pendeltågsnäten. Lycka till med att hitta ett bra hotell på Arlanda och trevlig resa! Kommer du med bil till hotellet finns här både vanlig parkering och långtidsparkering.

Inom kort avstånd finner du även Eurostop Arlanda och Arlandastad Golf, perfekt för dig som gillar shopping och golf. Samma sak kan det vara när man är på väg hemåt. Säkra bokningar med bästa pris, när du hittat vilket hotell du ska boka nära Arlanda kan det vara tidsödande att hitta var du kan boka just detta hotell till bästa pris. Klicka här för att se en lista över alla hotell nära Arlanda.

För att förenkla din hotellbokning har vi på HotellNä försökt göra det så enkelt som möjligt för dig. Man kan också använda Upptåget som går mellan Uppsala och Upplands Väsby och byta i Upplands Väsby till pendeltåg mot Stockholm. Antal nätter, ange antal, antal rum, ange antal » Jag har en kod 20 rabatt på vinterns hotellnätter. Inte sällan behöver man åka ett flyg som går sent eller väldigt tidigt på morgonen, då kan det vara skönt att redan vara i närheten av flygplatsen och övernatta på ett närliggande hotell. First Hotels har ett hotell nära Arlanda flygplats, First Hotel Arlanda Airport. Och gillar man shopping, eller är ute efter nöjesliv är närheten till Stockholm enastående. Gemensamt för alla hotell som vi jämför här är att de alla ligger i närheten eller direkt i anslutning till Arlanda Airport. Konferensmöjligheter med hela 49 konferensrum.300 m konferensyta, utställningshall för upp till 1 000 delegater.


Sitemap