Göteborgs stad förskola semester


göteborgs stad förskola semester

belopp som motsvarar 10 procent av lönebortfallet, dock längst till och med den 90:e kalenderdagen i sjukperioden. Som anställd i Göteborgs Stad får du en friskvårdssubvention. När du fyllt 40 får du 31 dagar och vid 50 år är du uppe i 32 dagar, alltså drygt sex veckors semester. Du tar stort ansvar för ditt arbete och du utmanar och bekräftar det goda. Välkommen med din ansökan redan idag! Sjukförsäkring, medarbetare i Göteborgs Stad är försäkrade vid sjukdom, arbetsskada och dödsfall genom AFA Försäkring.göteborgs stad förskola semester

Vi arbetar utifr n Reggio Emilia filosofi d r vertygelsen att varje barn r rikt och kompetent och har. Du har 25 semesterdagar. N r du fyllt 40 f r du 31 dagar och vid 50 r r du uppe i 32 dagar, allts drygt sex veckors semester.

Lund stadsnät
Malmö stadsteater hösten 2018

Läs hela artikeln nu, om du genomför ett köp intygar du att du tagit del av våra. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Har du erfarenhet av schemaläggning är det meriterande. Som pedagogista kommer du att samarbeta med förskolechef i syfte att utveckla det pedagogiska arbetet och det systematiska kvalitetsarbetet. Allmänna villkor och vår, integritetspolicy. Det innebär att du alltid får erbjudande om ett ledigt arbete i staden om du skulle bli övertalig. En central del kommer att vara att skapa stimulerande och utmanande lärmiljöer som ger barnen ett ökat inflytande samt att bedriva pedagogisk handledning enskilt eller i grupp. Tillägget baseras på den lön du har första kalenderdagen av din föräldraledighet. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

New york stadsdelar karta hell ' S kitchen, Malmö stad kontakta oss,


Sitemap