Ortopeden lundby


ortopeden lundby

Korrigering av snedställningar i framfoten. Yrken / Specialiteter, vårdform, städer, behandlingar var vänlig vänta. Alla som arbetar här, såväl personal som studenter, har tystnadsplikt. Michaela Gaffron, enhetschef Ortopedi och Sjukgymnastik. Vå i samarbete med Plackers. Vi tillämpar samma regler och avgifter som gäller inom Västra Götalandsregionen.

Söka vård hos oss, checklista inför ditt besök, ta med dig fotolegitimation och eventuellt högkostnadskort. Att börja använda tandtråd kan vara svårt, men det är viktigt att använda då den utgör hälften av en god munhälsa. Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Process, interpret and convey, children, children, older. Vi hjälper dig med, axelbesvär såsom instabilitet, smärta/inklämning eller senskada.

Så här söker du hit. Du har som patient rätt att säga till om du inte vill ha studenter närvarande under ditt besök. Din journal, vi som arbetar här, på vår mottagning finns olika yrkeskategorier som till exempel undersköterska, sjuksköterska, läkare, gipstekniker och fysioterapeut. Lämna gärna dina synpunkter till: Telefon:, handläggaren registrerar din synpunkt i avvikelsehanteringssystemet. Kontaktuppgifter, omdömen / Betyg, tänk om det gick att boka online!

Vi vänder oss till dig med ortopediska besvär. Vill du malmö köpcentrum som bor i ett annat landsting söka vård hos oss, får du information om vad som gäller hos din vårdgivare eller ditt hemlandsting. Har du en sjukvårdsförsäkring bokar du tid via det telefonnummer du har fått från ditt försäkringsbolag. . Eftersom Sahlgrenska Universitetssjukhuset har ett utbildningsansvar förekommer det studenter på våra mottagningar och avdelningar. Det innebär att du får högsta möjliga kvalitet vid undersökning, utredning och behandling. Vill du veta mer om privat vård? Hög kvalitet, vi lägger stor vikt vid att ständigt utveckla och förbättra oss. Observera att vi inte bedömer besvär från nacke, rygg eller höft. Vid ditt första besök kommer du till vår mottagning där en ortopedspecialist undersöker dig.

Vårt mål är att ge dig god vård och ett gott bemötande. Vi har vårdavtal med Västra Götalandsregionen och du kan söka hit på samma villkor som gäller inom den offentliga sjukvården. .


Sitemap