Stockholm till uppsala biljett


stockholm till uppsala biljett

Uppsala län. Välj om du vill avbryta utloggningen eller fortsätta att logga. Här i webbshoppen kan du antingen köpa ett helt nytt SL Access-kort till din reskassa eller använda ett SL Access-kort du har sedan tidigare. Biljetten gäller dygnet runt alla veckans dagar under perioden 16 juni - Biljetten skickas ut gratis till alla ungdomar som går i: - årskurs 6 - 9 i grundskolan, grundsärskolan eller sameskolan, - årskurs 6 - 10 i specialskolan samt - årskurs 1 och. Betalar du för din resa med SL-trafiken med enkelbiljetter köper du en kombinationsbiljett för hela resan. Konduktören stämplar biljetten när du köper den och den gäller i 75 minuter från den tiden som stämplats på biljetten. Biljett köpt i automat, biljetten köper du i en SL Access-automat, som finns på tunnelbane- och pendeltågsstationer, samt på en del andra ställen i SL-trafiken. Biljetten gäller mellan klockan.00 och.30 måndag till fredag och dygnet runt lördagar, söndagar och helgdagar, under höstterminen från den 10 augusti till den 31 december 2018. Ungdomar under 20 år kan även använda skolbiljett UL/SL, som finns för vårtermin och hösttermin (se under skolungdom). Resa från Uppsala eller Knivsta och söderut. Du kan köpa den i förväg, sista datum som du kan använda biljetten är tryckt på baksidan av kortet.

Köp biljetten via mobilappen, biljetten köper du via SL:s mobilapp "SL - reseplanerare och biljetter". Biljetten gäller 7 dagar i följd, räknat från första dagen du startar biljetten genom att läsa av den på kortläsaren ombord på bussen, på SL-stolpen, i spärren eller hos konduktören/matrosen.

Uthyres i stockholm
Tågtider göteborg uppsala
Gävle stockholm
Hm uppsala öppnar

Error Köp 7-dagarsbiljett 220 kr 30-dagarsbiljett Biljetten gäller för resor med SL-trafiken i Stockholms län, samt pendeltåg till/från Bålsta och Gnesta. Den här biljetten köper du om du vill åka med pendeltåget mellan till exempel Stockholm C och Knivsta. Logga ut Är du säker på att du vill logga ut? Biljetten gäller helgfri måndag johan lundin konstnär - fredag mellan klockan.30 och 19, från den 10 augusti till den 21 december. Biljetten gäller i två timmar från köptillfället och kan användas en gång. Den här biljetten ger också rätt till passage till och från tågstationen vid Arlanda flygplats. Du får biljetten på papper utskrivet från försäljningsställets biljettmaskin. Biljetten gäller helgfri måndag - fredag mellan klockan.30 och 19, under höstterminen från den 10 augusti till och med den 22 december 2018. Vi jobbar ständigt med att utveckla upplevelsen av Min sida och allt eftersom fyller vi på med nya funktioner.

Biljetterna skickas bekvämt till din mobiltelefon eller e-post så du är resklar direkt. Ett tryggt köp När du köper din resa hos oss så är du i gott sällskap. Den här biljetten behöver du om du har en SL-biljett och vill åka med pendeltåget till/från Uppsala. Köp den på pendeltågsstationen, i SL Access-automaten, på SL Center, hos alla ombud eller via UL:s sms-biljettjänst och försäljningsställen.

Armemuseum stockholm öppettider
Vinter kör stockholm 2018
Stockholm arlanda flygplats business lounge
Pendla stockholm nyköping pris


Sitemap