Borderline blogg mamma


borderline blogg mamma

att vara flytande abstraktioner till att vara konkreta exempel ur verkliga människors verkliga liv. Under graviditeten kändes det som att det aldrig skulle bli bättre, att allt bara skulle bli ännu jobbigare när han väl var ute. Jag håller andan tills jag dör, jag skriker tills jag dör, jag svälter mig själv tills jag dör. Jag kommer verkligen hata mig själv om jag inte tar en massa bilder kan jag ju säga redan nu! Den visar varken tecken på ålder, sjukdom, solbränna eller blekhet. Sen skulle han sova mellan varven också, både i sittern, soffan och bredvid "mamma". 00:00 00:00, i discuss my history with childhood bullying- but theres a twist! People with BPD are known for their intense overreactions, as well as their mood swings. Vill ofta ta livet av mig.

Jag vill känna lite på det innan jag går över helt. (Boken ifråga handlar dock ej om borderline, utan om bipolärt syndrom.) 2 Det här betyder förstås inte att livet skulle sakna glädjeämnen, för det gör det inte. Det enda sättet att slutgiltigt bryta med den onda cirkeln är att bryta med livsviljan självt. Det sa han med stora ögon som kollade på både mig och Maximilian. Var uppe klockan sex bara och bytte blöja och matade Maximilian, han sov ganska länge i badminton Göteborg natt ändå! "If your mom has been having the above issues for weeks or months, it's not BPD.". Täcket åker av på några sekunder.


Sitemap